2010-01-30
21:40:59

gammal goding

2010-01-30
15:22:32

partäääää partää partääääj

lite bilder innan jag gick igår

2010-01-30
15:08:11

pp's fest

yeah yeah yeah, väldigt lyckad kväll igår :D skitkul faktiskt moahahah. drev runt som fan haha. dans hela kvällen aa jag vet inte vad jag ska skriva, finns inte så mycket å säga mer än att det va skitkul :)

fetis HAHAHA ser skittjock ut fan, men bjuder på deneeerååå.

2010-01-29
12:39:34

saker att göra

saker jag ska göra idag:

  • plugga matte, börja på labb rapporten
  • kolla på eva och adam (BÄSTA HAHAH! :D)
  • egentligen möta wiam och låna hennes brillor, men det blev inte så idag :P
  • möta rebecca en stund
  • duscha
  • fixa mig, sminka mig, fixa håret, välja kläder & skor
  • äta and chillidill yehehehehaah
  • slå in present
  • FIESTA

bild från förra lördagen, hemma hos wiam. hahahah ser ut som jag gör till mig grymt jävla mycket och för att inte snacka om minen! hallihallåj oskyldig liten puppy? HAH. det ser ut som jag posar som en riktig nörd men jag tog bara bak håret och just då råkade nån ta en bild. FAKTISKT :o

2010-01-29
12:25:59

inköpt senaste veckan

handskarna och armbandet fick jag av pauline som sen julklapp :* ska köpa nåt riktigt fint till henne muahhahaah.

sorry orkar typ aldrig lägga ut bilder på vad jag köper men lägger ut det jag har köpt/fått senaste veckan. kisses

2010-01-28
22:44:14

love love love

HAHHAHAHAHA han är min guuud!! så jävla underbar människa hahahaha

2010-01-27
18:31:05

I JUST LOVE LIFE SOMETIMES

HAHAHHAHA GLÄDJESKUTT 123 :D:D:D:D hade ju glömt so boken och jag har muntligt läxförhör imorn och man kan fan inte komma ur det oskadd om man inte har pluggat :o hallå tänk mr åberg sitta och dödförklara en för man inte har pluggat :o OH SNAP. fick damp och sökte på google på första världskriget, hitta inget som va lätt att förstå och komma ihåg -.- sen kom jag på att jag ska till tandläkaren imorn klockan 08:40, och so lektionen börjar 08:30, hahahahaha im a lucky bitch right now. tuuuuuuuuuuur man kan haaaaaaaaaaa. shalalalallala unibet shalalalalala uuuuunibeeeeeet, min glädjesång.

2010-01-27
16:42:09

SKOLAN FÖRSTÖR MITT LIV

JÄVLA FUCKING JÄVLA SKITJÄVLABAJSDAG. det började med att jag åkte till skolan och hade musiklektion, som för övrigt var så jävla jobbig ville seriöst slå till nån och det vill jag fortfarande. min lärare e ju helt hjärndöd, har missat dom 2 musiklektionerna vi har haft för att jag har vart bortrest och han tror att jag kan spela gitarr felfritt när jag inte ens har vart där!! och han vägrar typ hjälpa mig med gitarrskiten? fattar seriöst inte ens vad snubben säger, tror att jag ska ta reda på allt och tror att jag har alla jävla papper som resten av klassen har fått när jag vart borta. does that make any sense to you? NEJ!! och sen så har det vart snöstorm. och den som har kommit på att snö ska finnas, den kan ju skotta bort all snö för den vet inte hur det känns att kämpa sig igenom all snö när man är trött, hungrig och inte på humör. och sen när jag kommer hem, så märker jag att jag har glömt SOboken i skolan, SJÄLVKLART. och jag har läxförhör imorn. SÅ JÄVLA BRA LIKSOM. smart drag där moa! riktigt smart. och åååååh haiufhaseooiwnbrpkgtmegjr3kfne.
2010-01-25
19:38:34

shalalalala unibet shalala

VA INTE SÅ JÄVLA TRÅKIGA NU VAVAVA! sen jag reste bort så har mina besökare sjunkit :o fan ere är för nåt? nu får ni verkligen förklara er :O haha. meeeen meeeeen! i helgen var jag hos wiam som har fyllt 15 för 5 dagar sen, grattis på den lilla flickan :D<333 även fast hon är äldre än mig nu hihi. det var skoj iaf. nu på fredag äre paaaaartääääj igen. och vet ni? jag har kommit på att jag är en av dom 50 % som INTE passar i mittbena, fyfan vad ugly hahahahaha. på mig iaf. och jag har faktiskt pluggat som en jävel idag (!!) har gjort klart SO, fixat lite spanska. och nu ska jag bara läsa svenskaboken och sen plugga lite musik, BAJSAR SNETT PÅ MUSIK BTW :@ jeffla noter och grejer. naaaej musik ska va fritt inte nåra jävla regler, dom som håller med räcker upp 4 händer.

jag kanske inte behöver säga att bilderna inte är sådär superseriösa?

2010-01-24
18:23:39

the hills maniac

jag har hittat min andra man tror jag. justin bobby. het. ohhhh yeaaaaaah

2010-01-24
18:05:37

heidi montage

o-m-g. heidi montage, vafan har hon gjort?! jag är efter som fan men hur fan ser hon ut? är hon galen :o hon ser typ inte ens ut som samma människa. plastic fantastic? oh no. nej men asså, skitful ju. hon har opererat sina bröst, näsa, haka, läppar, höfter (?), öron och lagt in fett i kinderna. hon var vacker innan men nu ser hon bara konstig ut tycker jag. hon säger att hon ville göra sina bröst i storlek H för Heidi, hahaha! fyfan säger jag bara..

2010-01-21
21:54:57

HAHAHA KÄRLEK

HAHAHAHAHHAHA GULD TILL HONOM!! fyfan vad vilken skön människa jag dör hahahahahaha

2010-01-21
21:54:41

HAHAHA KÄRLEK

HAHAHAHAHHAHA GULD TILL HONOM!! fyfan vad vilken skön människa jag dör hahahahahaha

2010-01-21
21:20:47

kärlek till låten

2010-01-21
18:53:13

skitonödigt inlägg

fyfan vad seg i huvudet jag ääääääääääär. kan inte nån ta en stekpanna och typ banka mig i huvudet med den? för jag har seriöst inte vaknat än. jag säger till mig själv varje jävla dag att jag ska sätta mig ner å plugga, sen går det en timme och jag tänker äsch gör om en halvtimme. sen går det en timme sen tänker jag, nej jag orkar inte, jag gör det om en timme. jag kommer typ på ursäkter till mig själv så att jag ska slippa plugga, så har jag nåt att skylla på. typ "jag måste duscha", "jag måste städa rummet". asså :O och sen när jag städar, för mitt rum ser alltid ut som 50 grisar har krigat med varandra, så slänger jag in alla kläder som har legat över hela mitt golv i garderoben, och alla grejer i byrån. ni vill inte öppna mina lådor haha.. men äsch orkar inte skriva. och fråga mig inte varför jag ens skriver det här inlägget. hade lust å skriva och nu pallar jag inte avsluta inlägget. weirdoooo yes yes. men puss då

so damn sääxxeeyy. så blir det när man har tråkigt och webcamen är alldeles för nära mig :o

2010-01-21
16:30:14

jag ska ta min boll å gå till fotbollsplan

naej. jag är kär i legacy. hans röst är så jeffla het. hela han skriker hotness.

2010-01-21
15:21:06

whadadadäng däng whawhawhadadadäng

jag är tillbaka hohooooo! missed me huh? skoja. har blivit brun och sådär. men det kommer ju gå bort om nåra dagar så det suger. kom hem igår så idag gick jag till skolan, det va ganska kul faktiskt hah. jag hade det skitbra och så förutom en liten grej fast det räknar jag inte med. aja just nu sitter jag i soffan och äter långa oreokakor som man doppar i sån där vit vaniljkräm. gott som in i helvete. ha-ha ha-ha. har lindat in mitt lillfinger i en massa plåster, har råkat göra sönder nageln så att den är skitkort och det gör asont :o mhm mhm. lägger in nåra bilder tills jag har lagt in alla bilderna. så lägger jag in massa massa massa bilder sen.

2010-01-06
08:42:05

caribbean baby

nu åker jag till karibien :D:D inte sovit på hela natten, fyfan :P är ändå inte så jättetrött faktiskt. gick och la mig vid 5 och försökte somna men det slutade med att jag låg och spelade mobilspela hela natten haha. 10 timmar på ett plan, kul? vettefan. aja ska slagga på planet sov ju ändå ingenting. just tagit en tablett känner huvudvärk och orkar inte riskera att få grovaste huvudvärken innan vi kommer dit. jag kommer nog inte blogga där borta, bara om jag hittar nåt internetcafé eller ngt. jaja vi får se hur det blir :) vi ska iaf åka till arlanda nu. kommer hem den 20e så vi hörs då, kommer lägga upp massa bilder och roliga grejs när jag kommer hem så aa. vi hörs, puss! :)

2010-01-05
23:58:34

vilken lukt är din favoritlukt? haha

VILKEN ÄR ERAN FAVORITLUKT? Min favoritlukt är utan tvekan bensin och nagellack. Luktar så sjukt jävla gott!! Kan lukta på det hur länge som helst utan att tröttna. Lukten när man går in i ett garage, obeskrivligt. Skulle kunna leva på bensinlukt om det inte var "dåligt" för hälsan. Kan inte beskriva min kärlek till bensin och nagellacks-lukt. <3

2010-01-05
21:59:20

fashion for guuuys

har ju bara skrivit om kläder för tjejer, men nu så ger jag tills till alla killar där ute :D det är såhär en kille ska klä sig, tycker jag :) inte allt samtidigt dårå, men saker som är snygga på killar is this. och va inte så rädda för färg för det är BARA snyggt, om man matchar och inte har 150 olika färger på varje plagg :p

2010-01-05
15:24:11

some people call them players

vaknade upp med ett strålande humör idag. waking up feeling like p diddy u know hahahah nä ja skojar. åker ju till westindia imorn :D caribean, öarna vid usa ni vet. OOOH YEAH. ska bli så jävla härligt, kommer hyperventilera imorgon, thats for sure. har inte ens börjat packa :o kommer sakna alla, men kommer hem om 2 veckor så det är inte överdrivet :) har mycket att blogga om idag så staaay tuned. juste en sak, visst är det jobbigt när jag alltid ska blanda engelska och svenska när jag bloggar? :( fattar inte varför jag gör det, det blir bara så :o haha jag är bongo.

FETT FAIL ATT DOM HAR ÄNDRAT SEXY BITCH TILL SEXY CHICK ISTÄLLET. ehhehehe jag kom bara på det nu.

HAHAHAHAHAHA klockrenaste bilden. det va i somras på grönan och joanes hade fuckat upp min dag genom att spilla ut varm choklad på hela mig (inte bara det -.-) haha garvar ihjäl mig när jag tänker på det. och nikole blev fett sur och skrev "TÖNT JOANES" på bordet hahahahahah. nikole e så jävla rolig :p

2010-01-05
03:27:07

HEYY!! ive nevah asked ya, do u like guacamole?

diggar rubriken (y). har ni sett stepbrothers btw? HAHA ÄLSKAR DEN. se den se den se den :D. min humor in a nutscale yes yes.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!! gayfamilj <3 jag dör på slutet när killen i baksätet gör värsa wailningen :D HAHAHAHAHAHAH så jävla klockren. "i can sing hiiiiiiiiiiiiigh" hahahahahahahhaha fyfan vad kul.

2010-01-05
03:11:36

2oo9

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? inge speciellt år, hände inte så jävla mkt faktiskt :P
Bättre än förra året? nääääj 08 in my heart
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? chris brown konserten (!!!), london, det som hände med G, valborg, nyår, osv.
Har du flyttat under år nollnio? nej det har jag inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? åh typ tuusen! skulle vilja skriva upp alla men det tar ju upp en hel jävla sida
Har du kysst en främling? främling vet jag inte? men en som jag egentligen inte kände

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? nej, mina kompisar är inga olyckliga emos, och det är jag glad för :)
Har  någon i din släkt avlidit? nej tackar gud för det
Har du slagit någon med knytnäven? men ja? min brorsa är mitt offer evridäj
Varit i slagsmål? im naaat that kinda guuurl. nä det har jag faktiskt inte, inget allvarligt iaf


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? BOTTEN!! har ju haft sina romantiska stunder men slutar med ett jävla kaos varenda gång -.-
Har du varit kär? aldrig faktiskt, men gillat såklart
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? eeeh ne det har jag nog inte :p


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? ja det är klart
Isåfall vad? kommer inte på nåt just nu, men aa det är inga big stuffs
Har du skämt ut dig? HAHAHA OM JAG HAR!!
Har du ljugit för en vän? nej det tror jag väl inte? en mini vitlögn isf
Har du varit ute en hel natt? beror på vad som menas med en hel natt? men jag tror det
Har du blivit tagen av polisen? haha nää
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? ja


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? engelska skolan i jakan
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej
Hatar du ngn på din skola? nej usch vilket hårt ord (HAHA) nej men ogillar nåra stycken
Har du gjort ngt framsteg? yes i have!


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? jaaadååå
Har du förlorat en vän? hmm.. nästan typ
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja det har jag
Har du gått bakom ryggen på en vän? nejp
Har du ljugit för en bästavän? nej

2010-01-04
23:04:51

BÖRRRTHDAY SEX

Sitter här och garvar för mig själv. Åt en liten wannabe, som kopierar min header och gör en liten förändring. GEEK!! Hatar när folk ska vara så löjligt.. pinsamma? Aja kul att nån inspireras då ;) Fail på hög nivå? Aja, pass på det. Sitter och lyssnar på i believe i can fly, haha känner mig.. allmänt sofistikerad just nu. HAHAHA, naej.. men typ. Shit vilken imponerande svenska jag använder!! Kanske borde börja skriva korrekt? We'll see about that.. HÖHÖ. Får värsta flashbacks när jag lyssnar på den här låten, speciellt när han sjunger "im leaning on the everlasting arm..". äej nu orkar jag inte skriva med stor bokstav och punkt och allt. det är fett ansträngande ju :(

igår spenderade jag dagen med sötaste wiam, film och chill. haha såklart. och idag har jag fixat naglarna (visar senare! kamerajäveln ska alltid ladda ur när jag ska använda den, jävla karma :@) och vart hos nikole och kollat på film med tjejerna. imorn ska jag träffa rebecca och debbie, och sen spendera resten av dagen med familjen och sen paaaacka. och på onsdag åker jag :) skriver mer sen. pusspusspuss

bild från i somras hehehaha

2010-01-04
02:04:57

pure fking beauty

2010-01-02
22:34:58

hahahaha

jag är på drivhumör just nu och när desperata killar smsar är det som roligast.

kille: finns det fest?
jag: aa fan
kille: vart?
jag: tumba
kille: kan man komma? :)
jag: kom
kille: går det bra om jag hämtar några grabbar? :)
jag: ja. men det är min mormors 80års fest så du vet. men vi räknar med er ;)
kille: jag kan nt komma det e för långt :(

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH JAG DÖR FAN. hahahahah det roliga är ju att han inte fattar att jag driver och att att han inte fattar hur det låter "jag kan nt komma det e för långt", nyss gick det ju bra? :D haahhahaha jeffla nerd.
2010-01-02
22:17:22

like a simmon whipping pastry

sjukt balla skor, gjorda av vanessa & angela simmons, ni vet dom från "daddy's girls" och dom e ju kända för att vara rev runs döttrar. ja ni vet nog haha. sånna här sneakers är fett fräscha, ser ni "smycket" som sitter längst ner på skosnörena, där det står GLAM med bling :) detaljer is the shit. mhm mhm :D fast grejen e ju bara den att, vafan ska man matcha med? jag vill ha dom bara för å ha dom, skulle nog aldrig ha på mig dom, bara ha dom i garderoben och titta på när jag vill se nåt riktigt vacker. vacker skapelse det här! :D who is with meeeeej?

2010-01-02
22:05:19

tell me tell me what u seyyyaaa

gud har inte bloggat på årtal känns det som. men jag ska berätta lite grejs sen, i think you gonna like it yes yes. föreställ er vad jag skriver med indian accent, HAHAHAH. jaaaaaa, what has happened today dårå? träffade wiam vid ett, sen så gick vi hem till mig och laga mat och sååådääära, snackade. när jag skulle följa med henne till stationen när hon skulle hem, gissa vad som händer? halkade typ hela vägen dit, det slutade med att jag låg på marken i snön och wiam dog av garv. asså snacka om tabbe? hahaha det var lite kul faktiskt. för först gick jag som vanligt och helt plöstsligt låg jag på marken, jag fattar inte? hur trög får man va, jag märkte inte ens själv. och så mobbar wiam mig för att jag säger typ "janouari" istället för "januari" :o hahaha aja. det har tagit mig ungefär en 45 minuter att skriva det här inlägget bara för att jag är koncentrerad på fb istället. kommentarchatt ni vet (y). chao

söta wiam :)

2010-01-01
14:19:31

fireworks

helluuuuuu gott folk. jag vaknade nyss. fick ni en bra nyårsafton? min kunde vart bättre men jag hade ju oturen att bli sjuk nåra dagar innan, är grymt galet förkyld och ni ska veta hur mycket jag hatar det. när jag är förkyld blir jag en riktig häxa för när man är förkyld blir man typ död och inte pallar göra nånting, man känner sig ofräsch som fan, så hade inte lust till att festa eller ngt, men tack till kamilla som gjorde min kväll roligare <3 nu är det nytt år och om fem dagar åker jag, så GOTT NYTT ÅR! kommer nog blogga ganska mycket idag eftersom att jag bara kommer vara hemma, kommer nog en årsresumé också kanske, vet inte hur jag ska göra den men aa vi får se helt enkelt. pussen